Öppnar glassbar med nytt koncept på Sergelgatan - vill förändra hur svenskarna äter finglass!

I veckan öppnar Le Pop en glassbar på Sergelgatan i Stockholm, där erbjuder man glass på pinne som doppas i belgisk choklad och toppas med nötter, kokos eller kaksmulor. Glassen tillverkas av naturliga råvaror, och med konceptet vill grundarna förändra hur svenskarna äter kvalitetsglass. 

“Med Le Pop vill vi få svenskarna att upptäcka kvalitetsglass på pinne, och dessutom få en rolig upplevelse på köpet,” säger Hanna Wennberg, medgrundare och vd på Le Pop. “Vi utmanar den traditionella och populära gelaton, och menar att glass på pinne kan vara minst lika god och av hög kvalitet, särskilt eftersom vi valt att endast ha naturliga råvaror i våra glassar”, fortsätter Hanna. 

Butiken på Sergelgatan öppnade på måndagen den 26 juni, och kommer att finnas där hela sommarsäsongen. Företaget erbjuder också att komma ut med sin glassvagn på event, födelsedagskalas och bröllop och skräddarsy ett glasskoncept. 

“Vi måste bredda oss från tårta och praliner vid födelsedagar och företagsevent. Glass på pinne är ett kul och gott sätt att engagera gästerna, särskilt såhär i sommarvärmen”, säger Hanna Wennberg. 

Le Pop finns på Sergelgatan 14 från 26 juni, och glassvagnen åker runt på olika ställen i Stockholm city och erbjuder glass hela sommaren. 


För frågor, kontakta:
Hanna Wennberg
hanna@lepop.se
0703189644

Föregående
Föregående

Succéinvigning för Le Pop på Sergelgatan!

Nästa
Nästa

De öppnar glassbutik i Stockholm - men glassen tillverkas i Vretstorp